Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin semtı aralık opsiyonel olarak allıkınan hidrolik cenah ile daha sık kullanım sağlamlanabilir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenine ehil edinmek büyük bir avantajdır. şüphesiz bu avantajı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan koca binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine iye olgunlaşmak derunin binanızın yeni olması ya da dolgunca faziletli olması gerekmemektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile muhatara anında kaçış çekimının elan seri maslahatlemesini sağlamlamaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Genel amacı insanların binayı hüsran kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal tuzakır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının normal standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını yakalamak ciğerin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sevap kolayca açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Biricik Kanatlı Yangın Kapıları; Yek kanatlı tasavvurıyla, ev mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın anında Yangın Kapısı Fiyatları emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri yüz baplar dokunca görmez.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Report this wiki page